Tudatos képzés – kutyák és lovak

Az állatok kommunikációjában a szavak nélküliség és a szándékaik kifejezését jellemző teljes letisztultság nyűgöz le a legjobban. Ha úgy érzed, hogy te is elmélyülnél a kutyáddal vagy lovaddal való, bizalmon alapuló kapcsolatteremtésben, segítek elindulni ezen az úton.

Ló-lovas és kutya-gazdi párosok kommunikációjának javításával foglalkozom. Örömmel adok támpontokat a kapcsolat építéséhez neked is, amiket azonnal hasznosítani tudsz.


Lovasoknak és lovaknak

Szeretnéd még jobban érteni a lovad és magad működését?

Szívesen látnád a lovad még kiteljesedni, még boldogabbnak az együtt töltött időben?

Úgy érzed, csak a lovak között érted meg magad igazán?

Vágysz hatékonyabban kommunikálni mind velük, mind az emberekkel?

Ha valamit nem tudsz elérni, átlépni, megugrani, abban támogatlak, hogy foglalkozz először saját magaddal! Semmi, sem a múltja, sem a jelene, semmilyen kondíció nem annyira meghatározó a lovakkal való kapcsolatodban, mint te magad! Nincs eszköz, ami hatékonyabb lenne. A viselkedési problémák nagy része önmagad megismerésével és megértésével, valamint helyes kommunikációval megoldható. Mindig tehetsz azért, hogy jobban értsd a lovadat. Valójában ezért kizárólag te tehetsz.

Kapcsolatunk a lovunkkal bennünk dől el. Egy harmonikusabb kapcsolódás pedig nem csak a boldogulásunkat szolgálja jobban, hanem jobb sportteljesítményhez, jobb eredményekhez is vezethet.

Kutyásoknak és ebeknek

Szeretnéd jobban érteni, mit mond a kutyád?

Vágysz arra, hogy jobban értse, mit szeretnél te?

Jó lenne négylábú társadat boldogabbnak látni? 

Kerekebbnek szeretnéd tudni a kapcsolatot közöttetek?

A kutyák alkalmazkodó mesterek, sokszor akár saját maguk ellenében is kompenzálnak minket. A velük közös tér könnyen a feszültségek levezetésének, a társas vágyaknak kielégítésének, vagy éppen a megfelelésnek, az elismertség hajszolásának a terepévé válik. Ez nem a kutya érdekét szolgálja.

Sokszor egy-egy probléma hátterében egyszerűen csak az áll, hogy nem érti az egyik fél, mit szeretne a másik. Gyere, nézzünk rá erre!

Ha új a kapcsolatotok, akkor itt az ideje egy stabil, biztos alap kialakításának, hogy tudd, bármikor számíthatsz a társadra. Biztos, hogy minden helyzetben a legkisebb jelzésből kölcsönösen értitek egymást? Szánj időt a párbeszéd csiszolására négylábú barátoddal.

Legyen kapcsolatod a kedvenceddel valóságos, tiszta, bizalmi szövetség!