Szervezetfejlesztő coach, tréner vagyok, évek óta az emberi és állati kommunikációt és viselkedést kutatom, tanítom, állat-asszisztált tréningeket és foglalkozásokat tartok.

Az állatokkal kapcsolatos tudásomat részben gyakorlatban szereztem egészen apró korom óta, ezt támogatja a rendkívül szerteágazó elméleti képzettség, aminek pedig – azt gondolom, vagy remélem – sosem érek a végére. Pszichológia szakon tanultam, majd elvégeztem egy, az ORGANOCO Methodology módszertanon alapuló vezetőfejlesztő akadémiát. 12 éve dolgozom szervezetfejlesztőként, egészen friss kisvállalkozásoktól a legnagyobbakig

találhatóak üzletfeleim között cégek. Dolgoztam a non-profit kulturális szektorban, az oktatásban, és számottevő tapasztalatra tettem szert a kommunikációs és gazdálkodási iparágakban. 

Nyitottság- és szeretet-alapon működöm. Az egyik kedvenc létformám a tanulás, örök kíváncsi vagyok. Legfőképpen, ha a természetről, emberekről, állatokról, növényekről van szó. Számomra a velük való tiszta kapcsolódás jelenti a legmélyebb motivációt. 

Hosszú, közel 30 évnyi utat jártam be lovasként és lótartóként, szerencsém volt és van nagy mesterektől tanulni, sokféle lóval megismerkedni, több szakágat kipróbálni. Tartástechnológiában, takarmányozásban, orvoslásban, szerszámillesztésben, biomechanikában, viselkedésüket illetően, kommunikációban, valamint képzésben szerteágazó és óriási tapasztalattal rendelkezem. 2018 óta dolgozom lovas trénerként és coachként az Invention Factory Developmentnél, ahol a cégek mellett az állat-asszisztált módszertannal pályakezdő fiatalokat is támogattam. Közel 30 év kutyás tapasztalat van a hátam mögött, a Vau-vau Terápiás Egyesület alelnökeként terápiás kutyák képzésében, valamint Magyarország első számú kutyás trénercsapata tagjaként, a Klicker Consultingnál dolgozom.