Mindscape tréning & coaching

A tréningek és a coaching a humánerőforrás-fejlesztés központi eszközeivé váltak. Teljes szervezetre, csapatokra vagy egyénre irányuló fejlesztési folyamatokat tervezek és kivitelezek. Szeretem a mérhető folyamatokat, a hatékonyságot, engem a megoldás motivál. Minden esetben a cégre szabott, integratív, koherens foglalkozásokat ajánlok.

Szervezetfejlesztés. Sokszor hallom, hogy “nálunk csak a változás állandó”. A gyors tempóban növekvő, átalakuló szervezetek esetében kulcsfontosságú megtalálni azokat a megoldásokat, amelyek nemhogy nem gyengítik, hanem erősítik a vállalati kultúrát. Pontosan ilyen megoldásokat szállítok.

Kommunikáció.A csapat együttműködésének a kulcsa, az értékesítők munkájának meghatározója, minősége a vezetők elsődleges fokmérője. Hatékony tárgyalási stílusok, prezentációs módszerek, meggyőzéstechnikák. A terület kiaknázhatatlan, fejlődni benne sosem késő és mindig érdemes. Új irányokat mutatok.

Vezetőfejlesztés.A vezetési gyakorlatokat illetően rengeteg újdonság van a Nap alatt –  éppen annyi tanulsággal szolgálnak régi motorosoknak, mint új vezetőknek. Kedvenc témáim a vezetői önismeret és tudatosság, a coaching-szemléletű vezetés, az inkluzív vezetés, a kreatív vezetés, projektmenedzsment, időmenedzsment és people management. A mottóm: “Engedd szárnyalni!”

Változásmenedzsment. Az emberi elme természetéből adódóan alapvetően ellenáll a változásnak. Ez a dinamika a szervezet különböző szintjein is megjelenhet. Mivel a a legtöbb vállalatnál a “könnyen változtatás képessége” egy becsülendő dolog, általában az ellenállás megjelenése bújtatott. Pedig nagyon fontos foglalkozni vele. A szervezet hosszútávú sikerét leginkább a változásra való képessége befolyásolja, azaz hogy jó válaszokat adjon a gyorsan alakuló piaci helyzetekre. Ezt segítek új szemszögből látni.

HR folyamatok kialakítása vagy újrakalibrálása. Szakmai pályafutásom évei alatt sokféle szervezettel volt szerencsém megismerkedni. A munkaerőpiac-specifikus átalakulások idejét éljük, a digitalizáció mellett óriási a hangsúly  a munkavállalók jóllétén, a megtartó munkahelyek kialakításán. A HR folyamatok zökkenőmentessége ennek központi eleme. Abban támogatom a szervezetet, hogy személyre szabott, jó megoldásokat találhasson a HR-folyamatait illetően.

Ügyfél- és munkavállalói élmény tudatos tervezése. A hosszú távú elköteleződés, az együttműködésben megélt siker mértéke és a közös lehetőségek száma nagyban függ attól, milyen nekünk együtt az ügyféllel, a munkatársainkkal. Pontos útmutatót, eszközöket ajánlok, hogy ezen ne múljon.

Toborzás, kiválasztás. Minden félnek az az érdeke, hogy a megfelelő ember kerüljön a megfelelő helyre. Az állatoknak senki sem tud hazudni, így a támogatásuk a recruitment folyamatokban rendkívül értékes. Ebben is segítek. 

Speciális területeknek szóló fejlesztések.Értékesítés? Belső kommunikáció? Service design? User experience? Változásmenedzsment? Tetszőleges területhez kapcsolódó, megrendelői igényekre alakított fejlesztési folyamatokban utazom. 

Tréningek.A hétköznapokból kiemelkedve tudunk fókuszáltan dolgozni a csapat elakadásain – például konfliktusain, integritásán -, vagy éppen sikertényezőin – mint a sokszínűségben rejlő potenciál, teljesítmény és kommunikáció. Biztonságos, esetenként komfortzónán kívüli helyzetekkel segítem a közös gondolkodást és a megszülető megoldásokat.

Vezetői coaching. Hiszem, hogy ha tudatossá válunk saját stílusunk, elképzeléseink, hitünk, történeteink tekintetében, az máris a siker fele. Új perspektívákat kínálok. 


Egyéni, team- és group coaching mellett tréningek is elérhetőek a szervezet működési hatékonyságának növelése érdekében.


A leggyakoribb témáim

 • Vezetéstámogató kommunikáció – Tedd láthatóvá! / The power of honesty in leadership
 • Coaching szemléletű vezető – Emberközpontúság a vezetésben / People-oriented leadership
 • Időgazdálkodás és hatékony delegálás – Csinálj időt! / Make time work for you!
 • People management – Engedd szárnyalni! / Trusting team – let them shine!
 • Szakértőből vezető – Mindenkinek igaza van! / From expert to leader – The hidden truth in every point of view!
 • Vezetői szorongáskezelés és work-life balance / Managing leadership anxiety and rebalance work and life
 • Vezetői konfliktuskezelés – Kíváncsiskodj, ne ítélkezz! / Replace judgement with curiosity!
 • Visszajelzéskultúra – Hogyan adj és hogyan fogadj visszajelzést? / Feedback culture
 • Kiégés megelőzése – Dolgozz kiégés nélkül! / Burn out the burnout!
 • Innovatív mindset a vezetésben – Az inspiráló vezetés titka / Innovative mindset – Key to inspiring leadership
 • Egyéni motiváció – Kezdj a miérttel! / Motivation – Start with your Why!
 • Együttműködés fejlesztése – Együtt minden jobb! / Teamwork makes the dreamwork

A coaching és tréning szolgáltatás MAGYAR / ANGOL / FRANCIA nyelven is elérhető.