Mindscape szemlélet

Az alapvető működésünket, hozzáállásunkat, szokásainkat mintázataink alakítják. Tapasztalati térképeket rajzolunk arról

  • ami lehetséges számunkra, 
  • akivé válhatunk, 
  • amit elérhetünk. 

Az elménket könnyű úgy elképzelni, mint egy tájat – nagy erők alakította hegyeket, tengert, erdőket, látszólag örök, mozdíthatatlan egységeket látunk. Amint megismerjük saját mindset-vidékeinket, mozgatórugóinkat, félelmeinket, belső képeinket, közelebb kerülhetünk magunkhoz és kulcsokat kaphatunk pozitív változásainkhoz is. 

A belső tájak és a világ megváltoztatása csak rajtad múlik. 

A tájkép öröknek tűnhet. A Mindscape módszertan segít átformálni a látványt. Feltérképezni, hogyan vagyunk valójában különböző helyzetekben, mi alapján hozunk döntéseket, mihez érdemes hozzányúlnunk, ha igazi változást szeretnénk. Valójában már önmagában az változtat a tájképen, ahogyan gondolkodunk róla. A Mindscape abban támogat, hogy az életedet, a történeteidet te alakítsd. Érezd meg a teremtő erődet. Mozdíts el hegyeket, varázsolj tengert, formáld át a valóságod.

Ehhez a belső munkához a foglalkozásokon gyakran a természetet és az állatokat hívjuk segítségül. Visszatalálni ehhez a rég elvesztett kapcsolódáshoz, a természet egyszerű, tiszta, nyers erőihez elementáris erővel hat a az érzéseinkre, gondolatainkra. Ezt a hatást forgatjuk át a Mindscape-pel saját magunk támogatására.